Kattojen huoltomaalaukset, pesut ja pinnoitukset

Kattoremonttien lisäksi palvelemme sinua myös muissa kattotöissä. Jos katto ei ole korjauksen tarpeessa, se kaipaa kuitenkin säännöllistä huoltoa säilyttääkseen paitsi kestävyytensä myös siistin ilmeensä. Huoltotöiden avulla ehkäistään kattoa rasittavia vuosia sekä ilmaston vaihteluja.  

Kattopesumme purevat likaisiin ja sammaleisiin kattoihin

Pesemme katot puhtaiksi sammaleesta, muusta kasvustosta ja roskista. Säännöllinen katon puhdistus on tärkeää, sillä se vähentää jatkossa kasvuston syntymistä ja ehkäisee siitä aiheutuvaa rapautumista ja edelleen muita ongelmia, kuten vesivahinkojen syntymistä. Kun pesu tehdään tehokkain menetelmin katteelle sopivalla laitteistolla ja aineilla, huonokuntoinenkin katto saadaan siistiin kuntoon. 

Pinnoitettu katto kestää

Jos kasvusto pääsee valtaamaan katon, kosteus ja pakkanen uhkaavat rapauttaa sen rakennetta. Pahimmillaan rapautuminen voi johtaa kosteusvaurioihin. Katon pinnoituksella katto saadaan kuitenkin jälleen kuntoon. Käytämme laadukkaita pinnoitteita, jotka tukkivat mahdolliset halkeamat ja huokoiset. Vahva pinnoite tekee katosta liukkaan ja kestävän, minkä ansiosta myös lumet valuvat talvella helpommin alas katolta. 

Huoltomaalaus tuo lisää ikää katollesi

Katon uudelleenmaalaus on hyvä vaihtoehto silloin, kun katto on rakenteellisesti kunnossa. Ennen maalausta teemme katolle huolellisen pesun ja maalaamme kunnon peittävät kerrokset, joista katto saa paitsi suojan myös näyttävän ilmeensä. Tarkastamme myös läpiviennit ja saumakohdat, jotka tiivistämme tarpeen mukaan. Maalattu katto virkistää hetkessä koko rakennuksen ilmeen! Hyvin tehty maalaus tekee katostasi koko talon kruunun. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! »